S-Point levert probleemloze start van nieuwe productielijn met eigen beheer

  S-Point, specialist in Turn-Key projecten, laat opnieuw zien een betrouwbare partner te zijn voor bedrijven die hun productieproces willen optimaliseren. Zo ook voor een klant die een nieuwe productielijn wilde uitbreiden met een bordes inclusief een Plasticolor gravimetrisch mengstation met een hoge nauwkeurigheid in het mengen.

  De klant legde zijn vertrouwen in de handen van S-Point en vroeg om een oplossing die binnen de gestelde tijd gerealiseerd kon worden. S-Point pakte de uitdaging aan en slaagde erin om de klant te voorzien van zijn wensen en voor een probleemloze start van de nieuwe productie te zorgen.

  S-Point realiseerde het bordes in eigen beheer en voorzag het van een Plasticolor Gravimetrisch 4 komponenten mengstation. Dit mengstation is voorzien van een Labotek materiaal transportsysteem dat naadloos aansluit op het bestaande materiaalvoorzieningssysteem van de klant. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van S-Point kon de klant rekenen op een oplossing die aan alle verwachtingen voldeed.

  Product delen

  Betrokken leverancier(s)

  WoyWod_logo_900x450
  Labotek_logo_900x450

  Bekijk ook deze projecten