Getecha

    GETECHA, innovaties die een stap verder gaan. Sinds de start in 1956 biedt dit familiebedrijf uit Aschaffenburg complete, innovatieve oplossingen voor kunststofvermaling en automatiseringstechnologie. Dit resulteert in zuinige en betrouwbare maalmolens en geautomatiseerde systemen die wereldwijd door vooraanstaande bedrijven worden gebruikt.

    Doordat we onafhankelijk van leveranciers ontwikkelen en produceren op eigen terrein, streven we naar maximale kwaliteit, flexibiliteit en toewijding naar onze klanten. Onze uitzonderlijke productiediepte blijkt niet alleen uit de details, maar ook uit de indrukwekkende prestaties van dit Beierse familiebedrijf. Van ontwerp tot inbedrijfstelling zijn we een competente en betrouwbare partner.

    Dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van vermalingstechnologie kunnen we praktische en technisch geavanceerde oplossingen bieden voor zelfs de meest ongewone vraagstukken. Wat ons onderscheidt, is onze interne engineering en constructie. Al onze maalmolens worden nog steeds intern vervaardigd, waarbij we trots zijn op de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid onder het label "Made in Germany". Voor speciale toepassingen kunnen we testen uitvoeren in ons technisch centrum in Aschaffenburg. Als een standaardmachine niet voldoet, zijn we enthousiast om innovatieve en efficiënte maatwerkoplossingen te ontwikkelen, want ons motto luidt: Individualiteit is onze standaard.

    Getecha_header
    Getecha_logo_900x450